Seuran 43. syyskokous pidettiin syntymäpäivämme etkoina 11.12.2019 Kasavuoren koululla. Paikalla oli runsaan tusinan verran seura-aktiiveja. Kokous kesti 110 minuuttia.

Kuva (Timo Tolkki, kokousaineistoa). Kokouksen avaus.

Kokous sujui rakentavassa hengessä, mutta tomintasuunnitelma puhutti pitkään, vaikka itse muutokset loistivat poissaolollaan. Uusina huomattavina tapahtumina ovat ETOC2020 (Tarkkuussuunnistuksen Euroopan mestaruuskilpailut) ja Nuuksion Talvirogaining. Talousarvioehdotusta, joka päätyi hiuksen hienosti tappiolliseksi, ruodittiin tarkasti. Eniten huolestuttivat ETOC:in suhteellinen osuus kokonaisuudesta (virhearviointiriski) sekä kaksi suurta rahallista kokonaisuutta - Jukola & Venla Rovaniemellä ja FSOM Ahvenanmaalla. Myös tuottopuolella ETOC:n ja Talvirogainingin arvioitu aukko vuonna 2021 keräsi puheenvuoroja. Jäsenmaksut ja -edut säilytettiin kuitenkin ennallaan.

Nykyisellä puheenjohtajalla Petri Töttermanilla oli tiukka ote nuijanvarresta. Hallitus valittiin kuuden hengen osalta uudelleen. Vain Mari Seppänen väistyi tulokkaan Kare Visurin tieltä. Näin jatkui 43 vuotta kestänyt perinne, - hallitusta ei ole koskaan valittu sellaisenaan uudestaan. Myös Petri tekee historiaa. Hänestä tulee ensimmäinen puheenjohtaja, vuoden 2011 sääntöjen sallimissa puitteissa, joka johtaa seuraa neljättä vuotta putkeen.