FSO-harjoittelupäivät jatkuivat 16.11.2019. Ohjelmassa oli vuoden kolmas harjoittelulauantai (samanaikaisesti Uudessakaarlepyyssä), joista jo toinen OK 77:n isännöimänä.

Kuva (Micke Berger). Solvallan vanha opistorakennus - ennen lounasryntäystä.

Harjoittelukeskuksena oli Solvallan urheiluopisto, jossa tarjolla oli peseytymistilat, maukas lounas sekä aamupäivän harjoituksen jälkipuinti. Aamuharjoitus oli sijoitettu Haukkalammen maastoon. Tarjolla oli vaativat ja pitkähköt momenttiradat, joilla harjoiteltiin eri suunnistustekniikoita. Taattua Caj Snickars-laatua. Paikalla oli runsaat 60 suunnistajaa neljästä eri seurasta. Kotikenttäedudun turvin yli 70% oli OK:laisia.

119FSOdag203

Kuva (Timo Tolkki) Iltapäivän harjoitus alkamassa 

lltapäivän kapellimestarina toimi Vesa Kankaanpää. Maastona oli Brobackan metsät ja kahden pidemmän (kolmesta ratavaihtoehdosta) radan juoni oli reitinvalintavälit, joista selviydyttiin aaltolähdöittäin. Pilvipoutainen sää, + 5C, suosi, vaikka lopussa hämärä pääsikin uhkaamaan. Osanotto oli aamupäivästä supistunut tusinan verran. Kokonaisuutena onnistunut harjoittelupäivä. Seuraava FSO-päivä on 14.12.2019, jolloin eteläinen vaihtoehto suunnistetaan Paraisilla.

 Kuva (Annika Westberg-Arrakoski, FB-kaappaus). Aamupäivän kartta.