Sarjasuunnistuskilpailun (NS) 41. kausi saatiin päätökseen kauden kuudennella kisalla Sipoossa Nikkilän kartanon mailla 3.9.2019.

Kuva (Sini Hulmi). Pellon ja maanmuokkauskoneiden välissä ...

Terävä ja vesirikas kuuro oli kastellut tulotiet ja (pitkien) ratojen pusikot, mutta ilma kisan aikana oli raikas (+18C) ja aurinkoinen. Viime vuosista poiketen finaali oli metsäsuunnistusta. Onnistuneesta loppuillan säästä johtuen, pimeys ei päässyt yllättämään.

Olimme liikkeellä 33 nuoren voimin. Ainoa "takaisku" oli ilmeisesti huonossa hapessa ollut leimausyksikkö, joka ei jaksanut antaa riittävän vahvaa impulssia - seurauksena että (ainakin) kaksi OK-laista tuli hylätyksi ilman rekisteröintiä. Ilahduttavinta kaudessa oli monen uuden kasvon ilmestyminen kuvioihin, SK- ja TR-suunnistajien siirtyminen kauden vanhetessa RR- tai A-radoille sekä osanottojamäärien vakioituminen. Kevään ja syksyn OK-lähtiöiden määrä oli täsmällen saman suuruinen.

Ensimmäinen kausi Åbergin linjan kyydissä parani jatkuvasti, kun opimme kommunikoimaan keskenämme. Yhteistulokset ilmestyvät seuran NS-kisasivulle kunhan valmistuvat.

Tulokset, NS-6   Yhteistulokset