Kauden 11. Länsirastit suunnistettiin 22.8.2019 pohjois-Espoossa, Kalajärvellä. Rankka viikko-ohjelma (AM-sprintti, OKM tarkkuussuunnistus) ja hieman syrjäinen sijaiti karsi osanottajia.

Kuva (A-K Brenner). Rastimäärite:  U + |o|, eli notko, ylhällä.

Paikalle oli saapunut yli 150 innokasta, jotka saivat nauttia Aada Forsmanin ratamestarityöstä. Erikoisuutena tällä viikolla oli kaksi (pitkä ja lyhyt) tekniikkalenkkiä - teemana viivasuunnistus. Samalla paikalle saapuneet saivat todeta, loistavasta loppukesän säästä huolimatta, että niin ne illat vain viilenevät tähän aikaan vuodesta.

Ensi viikolla karavaani pysähtyy Kellonummen kappelin nurkille. Tarjolla on vaativaa maastoa, perussetin lisäksi myös 9 km rata sekä teemana käyräsuunnistusta. Myös pysäköintiongelmat palaavat kuvioihin. Kimppakyyti on aina rautaa. Yhtenä vaihtoehtona on pysäköidä Oittaan ulkoilualueen parkkipaikalle ja suunnistusvarusteissa kerjätä liftausta tievarren bussipysäkiltä. Tosin Espoon keskustasta ajaa kyllä busseja kappelille asti runsaan tunnin välein, mutta niistä vain illan viimeinen vuoro taitaa osua lähtöikkunaan 16:30-18:30. Tervetuloa!

Tulossivu