OK 77 järjestää toukokuussa 2020 Euroopan mestaruuskilpailut (ETOC 2020) tarkkuussuunnistuksessa. Parhaillaan kilpailun SEA (Senior Event Advisor) Jana Kostová, CZE, on vieraanamme 28.5.-2.6., jona aikana jokaisen kisapäivän rastit tarkistetaan vuoron perään samanlaisissa kasvillisuusolosuhteissa kuin tulevalla kisaviikolla. Päivien urakat venähtävät helposti 8 tunnin pituisiksi (ensimmäisen päivän kokemuksen perusteella).

Kuva (Kilpailunjohtaja Anna Jacobson). Rennompi kenttälounas meneillään tiukan tarkastuksen lomassa. SEA Jana kuvassa oikealla.

Mukana prosessissa ovat myös National Controller Jari Turto, siis kansallinen TD ja Tempo-tarkkuussuunnistuslajin "keksijähahmo". Sekä Jana että Jari ovat lajin maailmanmestareita. Tarkastuksessa ovat mukana myös kunkin päivän Competition Manager eli kilpailunjohtaja (jokaisella kisapäivällä on omat vastaavansa) sekä avustavaa teknistä henkilökuntaa seuran riveistä. Jos tarkastus sujuu ongelmitta, SEA palaa kisamaisemiin vasta ETOC-kisaviikon kynnyksellä ensi vuonna. Kilpailut käydään IOF:n ja SSL:n alaisuudessa, OK 77:n järjestämänä pääkaupunkiseudun länsipuolella 19. - 25.5.2020.

ETOC 2020 kotisivu