Kauden 6. Länsirastit suunnistetaan helatorstain iltana 30.5.2019 Espoon Oittaalla. Kartanmyynti on auki 16.30 - 18.30. Tarjolla on, viiden kuntoradan perussetin (2 km helppo - 7 km vaikea) lisäksi, tekniikkateemana rytminvaihdos, johon maastossa kiemurtelevat latupohjat antavat oivallisen mahdollisuuden.

Oittaan itäinen maasto on julistettu kilpailu- ja harjoittelukieltoon ETOC 2020-kisojen johdosta (Euroopan mestaruuskilpailut tarkkuussuunnistuksessa toukokuussa 2020). Jos sinulla on aikomuksia karsia ETOC-kilpailuun kilpailijana, valmentajana tai huoltajana, jättänet suosiolla LR-6 Oittaalla väliin. Seuraava sinulle sopiva LR-koitos onkin jo viikkoa myöhemmin naapurimaastossa (Kellonummella).

Paikalla on myös Suunnistajan kauppa, joten osanottajille tarjoutuu oiva mahdollisuus päivittää varusteitaan. Oikuttelevan EMIT-kortin kanssa ei kannata lähteä Jukolaan! Vain parin sadan metrin päästä kilpailuikeskuksesta löytyy maankuulu "Murhaniemi" - nimi on vuoden 1960 perua, jossa parhaillaan on meneillään (Heisingin yilopiston) arkeologisia kaivauksia. Länsirastien tarjoaman liikuntakulttuuriosuuden jälkeen tässä on kiinnostuneille sopiva historian pläjäys (Tarkennus: Kaivaukset eivät liity Bodomin murhiin, vaan niemen käyttöön vuosikymmenien saatossa).

Ennustajaeukot ovat vakuuttuneita siitä, että torstaina 30.5 tarjolla on mainiota ulkoilusäätä.