71. Jukolan viesti ja 42. Venlojen viesti, Kangasala-Jukola, järjestetään 15.–16.6.2019. Ilmoittautuminen OK 77:n joukkueisiin on avattu! Ilmoittautumaan pääset seuran Jukola-sivulta. Tuorein havainto: Ilmoittautuneet - Jukola 46 (6½ joukkuetta), Venlat 32 juoksijaa (8 joukkuetta, lisäjoukkueiden tarve > 0,5 ja 2). Monta kovaa nimeä puuttuu vielä!

Tälle sivulle kootaan kaikki tärkeimmät OK 77:n Jukola-projektiin liittyvät tiedot kuten joukkueiden kokoonpanot, telttapaikkojen sijainnit, tiedot karsintakisoista jne.

Ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista seuran jäsensivuille (intra). Ilmoittautuminen on sitova! Myös eliittisuunnistajien on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen seuran joukkueisiin päättyy sunnuntaina 5.5.2019 klo 23.59. Joukkueet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eli viimeisenä ilmoittautuvat sijoitetaan varasijoille. Seura on ilmoittanut Jukolan viestiin kuusi joukkuetta ja Venlojen viestiin niin ikään kuusi joukkuetta. Joukkueita voidaan ilmoittaa lisää, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi

Ilmoittautumiset & Jukola-tietopakettiOK 77:n Jukola-sivu