Syyskokouksen jatko-osa 10.1.2022 Kasavuoren koululla valitsi hallitukseen uuden puheenjohtajan sekä yhden uuden hallitusjäsenen. Kokous, joka kesti kuusi minuuttia, päättyi 18.08.

Kuva (Micke Berger). Hallitusveteraanit. Vasemmalta Kiha v Essen (uusi puheenjohtaja), Petri Tötterman (väistyvä puheenjohtaja) ja Mikki Pasonen (uusi jäsen).

Väistyvän puheenjohtajan Petri Tötterman'in johtama kokous käynnistyi hiljaisella hetkellä, jolla kunnioitettiin seuran kautta aikojen vanhimman jäsenen muistoa. Ervi Sirviö menehtyi uuden vuoden aatonaattona 95 vuotiaana.

Seuran 45. hallitukseen valittiin Kristian "Kiha" von Essen (pj.), Timo Kankaanpää (vpj.), Lena Filipsson-Korento (siht.), Henrik Wallén (taloudenhoitaja) sekä jäseniksi Daniel Backman, Aada Forsman ja Mika "Mikki" Pasonen (uusi). Seuran hallitusta ei ole koskaan kokonaisuudessaan valittu uudelleen, mutta tämä on seitsemäs kerta kun kaikilla jäsenillä on aikaisempaa kokemusta OK:n hallitustyöstä. Edellisen kerran tämä tapahtui vuonna 2003.

Uusi puheenjohtaja Kiha on istunut hallituksessa jäsenenä 1985-86 sekä 1996-97 ja Mikki sekä jäsenenä että vuoden myös varapuheenjohtajana 1993-94 ja 1998-2003.

Vuoden ensimmäinen harjoitusleiri vietiin läpi 8.-9.1.2022 kahdella paikkakunnalla, - kahdella harjoituksella molemmissa paikoissa.

Kuva (Harry Sainio). Jopa "lumeton" Hankonniemi tarjosi lunta yhteislähdön osalta.

Lauantaina suunnistettiin Hankonniemellä Lappvikissä. Aamupäivällä ohjelmassa oli "suunnista suoraan". Pienimmillään "ylimääräistä" tuli n. 1,5% verran radan kokonaipituudesta. Ratamestarina Hankossa toimi Harry Sainio, avustajana Antta Westerlund. Iltapäivällä suunnistettiin yhteislähdöllä viestisuunnistusmaisesti - "irti letkasta" periaatteella. Helpoimminhan tämä onnistuu noin 90 asteen virheellä.

Sunnuntaiksi (9.1.) vaihdoimme kaupunkia. Helsingissä suunnistettiin kaksi sprinttisuunnistusta, joista toinen Katajanokalla. Molemmille päiville riitti osanottajia 20 henkilön molemmin puolin - Stadin auratut urat houkuttelivat määrissä sen "20+ osan".

Lähes perinteeksi muodostunut Gran Canaria O-Meeting (GCOM2021) suunnistettiin Espanjan Kanariansaarilla 26.-30.12.2021. Seura oli paikalla tusinan vahvuisella joukolla.

Kuva (Heidi Torp-Donner). Turvallisuus etusijalla. Viimeisellä rastilla oli pukeuduttava kasvomaskiin, muuten maaliin ei ollut asiaa.

GCOM tarjosi neljä osuutta - yösuunnistusta, pitkää matkaa dyynimaastossa ilman puustoa, sprintiä kaupunkiympäristössä ja lopuksi keskimatkaa mäntymetsässä kallioiden seassa. Kisa oli (Suomen mittapuun mukaan) vaatimaton kansallinen, mutta kisan noin 200 kilpailijaa tulivat 16 eri maasta, joten tarjolla oli tasokkaita taistoja. Moni otti viikon (tai myös edeltävät viikot) harjoittelun ja matkailun kannalta. Suomen edustus oli kisan toiseksi laajin (isäntämaan jälkeen) ja taisi eräs Espanjan matereelta saapunut joukkue sysätä OK 77:n kisatusinan toiseksi suurimmaksi seurajoukkueeksi.

Osuus- tai kisavoittoja ei herunut. Jonny Donner oli lopputuloksissa 6. H21A-sarjassa. Eri osuuksilla loistivat Jermu Donner (HD14, D-1), Akseli Mäkelä (A-Open, D-1), Wilma Arrakoski (B-Open, D-2) ja Sverre Slotte (B-Open, D-4) - kaikki 2. sijoillaan.

GCOM2021, Tulossivu

... ja löytyy Intrasta Vasemmalla Hallitus + seurainfo alta.

Hallituksen 15. kokouksen pöytäkirja on julkaistu intrassa ja löytyy tuttuun tapaan vasemmalta Hallitus+seurainfo alta.

Kokouksessa käsiteltiin muiden asioiden lisäksi urheilijasopimukset ja Trimtex-tuki. Urheilijasopimuksiin tehdään edustusryhmän valmennusryhmän esityksen perusteella jonkin verran muutoksia aikaisempaan verrattuna. Lisäinfoa tästä pöytäkirjan lisäksi Intran Valmennus ja ryhmät alta Urheilijasopimukset Intra:n kohdalla. Sopimuspohjia ei ole vielä ehditty päivittää.

Onnittelut kaikille edustusryhmäläisille ja Trimtex-tuen saajille! Kaikkiin otetaan myös erikseen henkilökohtaisesti yhteyttä.