Tervetuloa juniorien palkintojen jakoon ja syysjuhlaan!

Odotettu Syysjuhla ja juniorien palkintojen jako pidetään lauantaina 23.11 Kasavuoren koulussa (Kasavuorentie 1, Kauniainen), samanlainen ohjelma kuin viime vuonna (ruokaa, palkintoja, kakkukilpailu, talvimoniotteluäänestys jne.). Juniorien palkintojenjako alkaa klo 16:30 ja syysjuhlan lipunmyynti (8-13 vuotiaat 5€, muut 10€, perhe 20€) alkaa ovella klo 17. Ei maksua jos osallistuu vain junioreiden palkintojen jakoon. Pukeutuminen vapaa, SM-menestyjät ottavat mitalinsa/plakettinsa mukaan. Ilmoittautuminen Syysjuhlaan Nimenhuudossa viimeistään tiistaina 19.11.!!

Hallitus aloitti syyskokouksen valmistelut (11.12.2019). Myös ETOC 2020 oli esillä. Todettiin, että on ainutlaatuinen mahdollisuus saada järjestää Euroopan mestaruuskisat. Hallitus toivoo jäsenten asettavan EM-kisat kansallisten kisojen edelle (seura ei maksa kisamaksuja 21.5.19 osalta). Tästä ja muusta voit lukea lisää pöytäkirjasta (intra, jäsensivut, kohdasta Hallitus ja seurainfo).

FSO-harjoittelupäivät jatkuivat 16.11.2019. Ohjelmassa oli vuoden kolmas harjoittelulauantai (samanaikaisesti Uudessakaarlepyyssä), joista jo toinen OK 77:n isännöimänä.

Kuva (Micke Berger). Solvallan vanha opistorakennus - ennen lounasryntäystä.

Harjoittelukeskuksena oli Solvallan urheiluopisto, jossa tarjolla oli peseytymistilat, maukas lounas sekä aamupäivän harjoituksen jälkipuinti. Aamuharjoitus oli sijoitettu Haukkalammen maastoon. Tarjolla oli vaativat ja pitkähköt momenttiradat, joilla harjoiteltiin eri suunnistustekniikoita. Taattua Caj Snickars-laatua. Paikalla oli runsaat 60 suunnistajaa neljästä eri seurasta. Kotikenttäedudun turvin yli 70% oli OK:laisia.

119FSOdag203

Kuva (Timo Tolkki) Iltapäivän harjoitus alkamassa 

lltapäivän kapellimestarina toimi Vesa Kankaanpää. Maastona oli Brobackan metsät ja kahden pidemmän (kolmesta ratavaihtoehdosta) radan juoni oli reitinvalintavälit, joista selviydyttiin aaltolähdöittäin. Pilvipoutainen sää, + 5C, suosi, vaikka lopussa hämärä pääsikin uhkaamaan. Osanotto oli aamupäivästä supistunut tusinan verran. Kokonaisuutena onnistunut harjoittelupäivä. Seuraava FSO-päivä on 14.12.2019, jolloin eteläinen vaihtoehto suunnistetaan Paraisilla.

FSO:n nuorisovalikunta on 11.11.2019, hakemusten perusteella, nimennyt harjoitteluvuoden 2019-20 osalle uuden nuorisoryhmän, jossa on 27 nuorta kahdeksasta eri FSO-seurasta.

Ryhmä kokonaisuudessaan

OK 77:ää ryhmässä edustaa kuusikko - Alexandra Backman (uusi), Henrik Huttunen, Benjamin Korento, Matilda Nilsson, Sofia Slotte ja Ellen Tolkki (uusi). Ryhmän vuosiohjelmaan kuuluu koulutus- ja harjoittelupäiviä ja -viikonloppuja eri urheiluopistoilla. 

Seuran toiminnan suunnittelukokous - Syysparlamentti, pidettiin 12.11.2019 Kasavuoren koululla ennen tiistain jumppaa. Moderaattori Carola Ray johti tapahtuman kulkua. Karin Mårtenson avusti häntä ryhmätöiden ideoimisessa.

Kuva (Carola Ray). Ryhmitys "Hienot muistot"

Syysparlamentissa käsiteltiin aikaisemmin tehdyssä jäsenkyselyssä esiinnostettuja teemoja mm ryhmätyöskentelyn avulla. Lämmittelynä toimivat kyselyssä tulleet 13 eniten esiin tulleita sanoja, jota kyselyn vastaajat olivat yhdistäneet sanaan OK 77. Nämä sanat olivat olleet suunnistus, oranssi, vanhanaikainen, kaksikielisyys, yhdessä, menestyksellinen, urheilullinen, konservatiivinen ja sisäänpäin kääntyvä, hienot muistot, nuorekas, perheläheinen, kovat suunnistajat sekä sopivankokoinen. Syysparlamentin runsaat 20 osanottajaa saivat järjestäytyä viivalle sen mukaan, olivatko täysin samaa tai täysin eri mieltä sanoista. Muutamista kuvailevista sanoista oltiin vahvasti samaa mieltä, jolloin syntyi suurehko ryhmittymä linjan toisessa päädyssä (katso kuva). Yhteistä mieltä oltiin siitä, että OK 77 yhdistetään sanoihin hienot muistot, kaksikielisyys sekä perheläheinen.