Junnujen Talvimoniottelun (TMO) super-ilta (kolme lajia) käytiin tiistaina 30.1.2024 Kauniaisten pujottelukeskuksen pulkkamäen rinteessä. Paikalla oli runsaat kolmattakymmentä OK:laista - osanottajina, vetäjinä, toimitsijoina ja kannustajina. Huhujen mukaan paikalla oli hauskaa.

24VMK35.jpg

Kuva (Anna Jacobson). TMO:n TD-ryhmä katsasti ensisijaisen mäkivaihtoehdon olosuhteet maanantaina. Leppävaaran mäki ei täyttänyt turvallisuusmääräyksiä (vaarallisen liukas). Joten kisat käytiin Granissa. 

Ohjelmassa olivat Pulkkamäki (ylös juosten ja alas laskien), STIGA:lla ajo (pujotteluradalla) sekä Tasamaapulkkailu  (jäänaskalien avulla, puutteellisilla käsivoimilla). Koska laskiiaispäivä lähenee, niin paikalla oli myös muita ryhmiä "mäkiharjoittelussa". Mäessä oli vilkasta, mutta sopu sijaa antaa.

Sebastian "Basse" Backman oli mäkilajien ykkönen (illan parhaat nastakengät?). Tasamaapulkassa käsipalloilija Robin Nygård todisti omaavansa parhaat suhteelliset voimat yhdistettynä hyvään tekniikkaan - selvä lajivoittaja. Supersarjalaiset (15-20 vuotiaat) pidättelevät vielä omaa talvikauden avaustaan kunto- ja taitolajeja odotellessa (hiihto, hisu, latusuunnistus).

Pulkkalajit, tulokset   Pisteet, 5/8 lajia