Länsirastit (LR), OK 77:n järjestämä, pääkaupunkiseudun länsiosiin sijoittuva kuntosuunnistustapahtuma, on saanut kalenterinsa vuodelle 2024 julkaisukuntoon.

FB_IMG_1686332244697.jpg

Kuva (arkisto). Tällaistakin säätä on Suomessa tarjolla.

LR-kausi käynnistyy 18. huhtikuuta 2024 - kuten tavaksi on tullut Espoon Hanikassa. Etelärinteinen maasto ja jäätön meri takaavat sen, että maasto on lumeton. Yhteensä LR-tapahtumia on vuoden aikana 18 (9 keväällä - ennen Jukolaa sekä saman verran lomakauden jälkeen). Tapahtumakeskuksia on yhteensä 11, joten toistot jäävät alle kahden.

Ratatarjonta - 2 km helppo, 4 km normaali, 3 km vaativampi sekä haastavat 5 ja 7 km radat, säilyy ennallaan. Samoin sekä tekniikkaradat, mukaanlukien yötarjonta kauden päätteeksi, että viime vuoden uutuus (enimmillään) 77 minuutin rogaining (pistesuunnistusrata). Myös omatoimirastit ovat metsässä 10 vurokauden verran (poikkeuksia saattaa ilmetä) tapahtumapäivän jälkeen. Karttoja voi ostaa torstaina tapahtumakeskuksesta sekä muista myyntipisteistä (katso lisätietoja LR-sivulta). Osanottomaksutkin säilyvät ennallaan - eli inflaatiokorjauksia ei ole tehty.

OK-laisille tiedoksi - tapahtumavastaavien ja ratamestareiden pestit hupenevat silmissä - ja tietenkin ensin parhaimmasta päästä. Pikainen yhteys tandempariin Carola & Tove, jos haluat varmistaa oman osuutesi. Lisäksi on tarjolla 3-8 tehtävää per ilta näiden lisäksi - kartanmyyntiä, pysäköinnin ohjausta, EMIT-palikoiden keruuta, rastilippujen hakua ... jokaiselle jotakin.

Nauttikaa lumisesta talvesta - Länsirastit odottavat keväällä!