Junnuosaston jokavuotinen leiripäivä, nyt 30.10.2022, OK Mökillä nautittiin hyvässä säässä, hyvän ruuan kera, mukavassa hengessä ja ohjelmassa, riittävän suurella porukalla.

22junlager.jpg

Kuva (Anna Jacobson). Likaa luppoaikaako ? Katolle pääsy estettiin ja Mökin puolivalmiiseen korjausurakkaan ei tullut (uusia) paikkaustehtäviä.

Leiri käynnistyi Solvallan yläparkista ryhmäsuunnistuksella (rastitehtävineen)  Mökille. Mukana oli 17 junnua ja Johtajakolmikko Anna Jacobson (valokuvat), Henkka Backman (keittiö) ja Åke Jacobson (ratamestari).

Leirillä luotiin postereita syysjuhlaa varten ("Mennyt vuosi junnujen silmin"), metsästettiin haamuja ja käytiin läpi aamupäivän rastitehtävät.

Ruokailun jälkeen suunnistettiin myös tunnin pituinen roagaining. Mökistä löytyi uusi suosittu chillauspaikka (korjattu sauna). Myös kattorakenteiden tutkiminen osui (epävirallisen) tauko-ohjelman piiriin. Leiri päättyi grillaushetkeen pihanuotion ääressä.

Menneellä viikolla 33 junnua suoriutui n. 50 harjoitussessiosta (leiri on laskettu vain yhdeksi harjoituskerraksi). Sään ja valaistuksen osalta vuoden "kurjin" jakso on alkanut riehakkaasti.