Viikonlopun 11.-12.9.2021 ensimmäiset SM-mitalit ratkaistiin Juvalla sprintin merkeissä. Seuran saaliina oli kaksi pronssimitalia. Muut sijoitukset kymppisakkiin olivatkin sitten kiven alla - vain Jesper Donner (H17) oli jaetulla 5. sijallaan.

Kuva (Jarmo Koskela, arkistokuva FSOM-kisasta). Olivia Hahn (D18) otti ensimmäisen SM-mitalinsa OK:n edustajana.

Seuran pronssikaksikko oli Miina Ruokolainen (D35) ja Olivia Hahn (D18). Molemmille SM-mitalit olivat ensimmäiset mitalit OK:n edustuspaidassa. SM-pisteissä päivä oli seuran paras ikinä SM-sprintissä (pikamatkalla). Maininnan arvoinen on myös ainoa 21-sarjan A-finaalipaikan lunastaneen Emil "Sepe" Seveliuksen finaalisuoritus - 23. sija (SM-kilpailussa 15.). Seuran 24 suunnistajan joukosta peräti 15 suunnisti A-finaalissa, - monet heistä lopputuloksissa haarukkaan 11.-20.

Myös järjestäjien puolella löytyy OK:n väriä. Johan Uusimäki toimi kilpailun TA:na. Huomenna (12.9.) kilpailut Savossa jatkuvat viesteillä. Heidi Torp-Donner hallinnoi seuran yhteimajoitusta.